PLNĚNÁ KACHNA PO FLANDERSKU.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / DRŮBEŽ / DRŮBEŽ KACHNA / 




INGREDIENCE: Asi tříkilová kachna, 300 g jelítkového prejtu, kachní játra, 100 g rozinek, 100 g strouhanky, l vejce, 1 větší cibule, asi l dl sladké smetany, 2 dl bílého vína, 80 g másla, 7 velkých jablk, muškátový oříšek, pepř, sůl.

POSTUP PŘÍPRAVY: Rozinky necháme nabobtnat v teplé vodě a mezitím drobně pokrájíme cibuli, nasekáme kachní játra a jelítkový prejt. Všechno smícháme, přidáme strouhanku, rozšlehaná vejce, koření a smetanu. Směs osolíme a dobře prohněteme. Plníme jí vnitřek dobře očištěné, omyté a osušené nasolené kachny. Otvor sešijeme a celou kachnu potřeme máslem. Pečeme ji v troubě za stálého přelévání vypečenou šťávou. Asi po hodině pečení přelijeme bílým vínem a obložíme oloupanými celými jablky. Když je maso měkké, kachnu naporcujeme. Obkládáme měkkými jablky, podáváme s brambory.



PLNĚNÁ KACHNA PO FLANDERSKU. PLNĚNÁ KACHNA PO FLANDERSKU.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1353 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz